Digital Marketing Institute (DMI) je vodeći institut u svetu u oblasti digitalnog marketinga. U bliskoj saradnji sa ekspertima u svom poslu, Institut promoviše najbolje projekte koji su realizovani u praksi, teorije i primenjene veštine u digitalnom marketingu predstavnicima biznisa, kao i svim zainteresovanim pojedincima.

Ukoliko je vaš cilj i želja da gradite karijeru u digitalnom marketingu i kroz primenu najnovijih znanja i trendova, ovo je prilika da dobijete jednu od najpriznatijih kvalifikacija u svetu – Certified Digital Marketing Professional.

Certified Digital Marketing Professional daje studentima realnu sliku o digitalnom marketingu i komunikaciji, upoznajući ih sa realnim primerima iz prakse, nudeći onu vrstu znanja i obrazovanja koje je najtraženije u današnjem, vrlo izazovnom, poslovnom okruženju.

10644874_594835253955496_1286065807781203111_n

 

 

 

 

 

Razor Communications

Razor je digitalna agencija koja se bavi planiranjem i izradom rešenja u sferi digitalnih komunikacija. Tim se sastoji od dvadesetpet stalnih članova, kao i niza saradnika u Srbiji i Hrvatskoj, prvenstveno orijentisanih prema tržištima Balkana, Velike Britanije i Irske. Razor je stalni član IIA (Irish Internet Association) i partner DMI-a (Digital Marketing Institute).

Razor timovi su organizovani po sektorima:

  • Client Service team
  • Design team
  • Python / Django (Backend) team
  • Ruby / Rails (Backend) team
  • Frontend team
  • iOS (Mobile) team
  • Android (Mobile) team

Članovi našeg tima su konsultanti, mentori i predavači na projektima EBRD (European Bank for Reconstruction and Development), World Bank, ILM London, Wayra (Telefonica), Propeller, New Frontiers, Marketing Institute of Ireland, Digital Marketing Institute – i kao takvi, pružaju visok nivo stručnosti na polju konsaltinga u oblasti digitalnih komunikacija i digitalnog marketinga, različitim poslovnim profilima i projektima.

 


razor-communications-corporate