BLOG

Stipendija “Boris Trivan”

Stipendija Boris Trivan

Stipendija Boris Trivan

Boris je jedan od osnivača Instituta, godinama najomiljeniji predavač i neko čija je energija utkana u svaku poru onoga što mi živimo i radimo. U sećanje na Njega, jednom godišnje ćemo dodeljivati stipendiju koja nosi njegovo ime.

Stipendija obuhvata pohađanje svih 6 programa u ponudi Digital Communications Institute-a tokom jedne godine.

Ukoliko ste nedavno diplomirali ili ste na završnoj godini fakulteta, a želite da aplicirate za stipendiju Boris Trivan koja omogućava da odslušate sve naše programe i dobijete međunarodno priznate sertifikate, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo na stipendija@dci.rs do 19. aprila, a žiri sačinjen od svih naših predavača će odabrati najboljeg.

Pin It
Avatar
Vladimir Arandjelovic

Izvršni direktor Digital Communications Institute-a. Vladimir već dvanaest godina pomera granice digitala u Srbiji. Kao Head of Adriatic u programmatic kompaniji ConnectAd Realtime je vodio raznovrsnu mrežu podataka i tehnologije obeybeđujući merljive rezultate oglašivačima i medijima. Pre toga, osnovao je i vodio digital sektor Direct Medije, najveće regionalne medijske agencije koja je uvodila inovacije u svet digitalnog marketinga na tradicionalno orijentisanim tržištima. U isto vreme je proveo dva mandata na mestu Predsednika IAB Srbija.

Leave a Reply