BLOG

Seminar ‘Digitalni marketing i brending na društvenim mrežama’

Institut za digitalne komunikacije u saradnji sa Centrom za edukaciju Privredne komore Srbije organizuje jednodnevni seminar ‘Digitalni marketing i brending na društvenim mrežama. Seminar će biti održan 19. oktobra 12016. godine u prostorijama PKS.

Teme koje će biti obrađene su:

 • Digitalni marketing – Strategija i planiranje
 • Brending na društvenim mrežama
 • Krizna komunikacija na internetu

 

Digitalni marketing i društvene mreže postali su jedan od primarnih oblika komunikacije na internetu. Pored toga, oni su i ključna komponenta marketinških strategija za sve vidove poslovanja. Ovaj seminar podučiće vas neophodnim veštinama kako biste napredovali u domenu marketinga na digitalnim medijima, sa posebnim osvrtom na društvene mreže.

Seminar je namenjen glavnim stratezima preduzeća, ali i marketing komunikacijskim i brend menadžerima koji su uključeni u planiranje, realizaciju ili merenje i evaluaciju efekata digitalnih kampanja, posebno onih koje kao glavni komunikacijski kanal koriste društvene mreže.

Na seminar se možete prijaviti slanjem poruke na mail edukacija@pks.rs

Pin It
Ana Mirković
Ana Mirković

Ana Mirković je jedan od osnivača Instituta za digitalne komunikacije i konsultantica Evropske Banke za Rekonstrukciju i Razvoj. Predaje Strategiju i planiranje na programima Instituta za Digitalni Marketing. Poseduje višegodišnje iskustvo i stručnost u oblasti digitalne komunikacije, strateške komunikacije i online marketinga. Završila je master studije psihologije i trenutno je student doktorskih studija na Univerzitetu za mir Ujedinjenih nacija na katedri za strateški menažment.

4 Responses to “Seminar ‘Digitalni marketing i brending na društvenim mrežama’”

 1. Avatar

  Ema

  A koja je cena?

  Odgovori
 2. Avatar

  Andjela

  Draga Ana,

  Gde mogu da vidim program, tacnije kada pocinje seminar?

  Odgovori
  • Ana Mirković

   Ana Mirković

   Draga Anđela,

   Program traje od 09.30 do 17.00 sati, a adresa je Privredna komora Srbije, Resavska 13-15, velika sala CE.

   Ove tri teme su podeljene u četiri predavanja po 1.5 sat, između prva dva i poslednja dva je petominutna pauza, a između drugog i trećeg – ručak za učesnike.

   I tu sam za sva dodatna pitanja 🙂

   Odgovori

Leave a Reply