BLOG

Prvi međunarodno priznati stručnjaci za digitalni marketing kod nas

Nakon preko 150 punktova u svetu na kojima DMI implementira svoje programe, konačno je i Srbija dobila prve međunarodno sertifikovane stručnjake za digitalni marketing. Institut za digitalni marketing iz Dablina sa svojim partnerom za Balkan – Institutom za digitalne komunikacije, dodelili su sertifikate studentima koji su, položivši ispite, postali vlasnici diploma priznatih u čitavom svetu.

Predviđanja su da će do 2020. godine 90 odsto poslova zahtevati veštine i znanje iz oblasti digitalnih komunikacija. Digitalni mediji preuzimaju primat: više videa se upload-uje na YouTube za mesec dana, nego što su tri glavne USA televizijske kuće kreirale za 60 godina. Oko 94 odsto poslodavaca proverava svoje buduće zaposlene preko LinkedIn mreže, a 26 odsto svakog sata provedenog na internetu – provedemo na Facebook-u.

Za deset godina, biće nezamislivo da neko nema obrazovanje iz oblasti digitalnih komunikacija, baš kao što je danas nezamislivo da neko nema srednju školu. Nove tehnologije su postale gotovo modni trend i uspele su da digitalizuju i infiltriraju se u u sve segmente svakodnevnog života i umetnosti, a naročito biznisa.

Kurs Professional Diploma in Digital Marketing je program akreditovan od strane Digital Marketing Institute i priznat od strane European Qualifications Framework (EQF). Program kursa razvija se pod budnim okom Savetodavnog veća koje čine: Google, Facebook, Twitter, PayPal, Ogilvy i drugi

Pin It
Avatar
Boris Trivan

Nakon 20 godina u arheologiji i bezbroj iskopavanja u Egiptu, odlučio je da sa izučavanja prošlosti pređe na istraživanje budućnosti. Indiana Jones digitalnih komunikacija – “Mi jednostavno prolazimo kroz istoriju. Ovo sada... ovo je istorija.” Tvorac Pokojne Mileve, fenomena koji se razvio na društvenim medijima, a potom se proširio i na tradicionalne. Kao Pokojna Mileva je razvio community od preko 500.000 pratilaca i mogućim reach-om od preko 20 miliona ljudi.

Leave a Reply