Social Media Marketing i Facebook Business Manager

Više o kursu:

 

Social Media Marketing i Facebook Business Manager je kurs koji daje sveobuhvatan pregled alata i trendova, kao i metodološki okvir u koji polaznici mogu da spakuju sve promene koje se dešavaju na ovom polju.

Kurs je koncipiran tako da objasni sve principe marketinga na društvenim medijima i nauči vas neophodnim veštinama kako biste kontinuirano napredovali.

Ovaj program je idealan za sve one koji su odgovorni za strategiju, planiranje, implementaciju i analize svih segmenata kampanje na društvenim medijima, kao i za održavanje zajednice pratilaca aktivnom. Takođe, program je savršen za one koji žele da unaprede svoje veštine i na taj način sebi omoguće nove poslovne prilike.

Pomoći ćemo vam da istražite osnovne karakteristike, alate i smernice za postavljanje, optimizaciju i objavljivanje Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram postova.

Poseban deo ovog kursa odnosiće se na važnost kreiranja vizuala za različite društvene mreže. Personalizovane i lične fotografije su jedan od najvažnijih faktora u marketingu na društvenim mrežama, a ovaj segment kursa je kreiran tako da vam otkrije sve tajne kreiranja najboljih vizuala.

Moduli:

  • Social Media Marketing
  • Content Marketing
  • Facebook Business Manager

Polaznici dobijaju sertifikat DCI-a o odslušanom kursu.