CEO

Super Kartica

Mihailo Ponjavić

Preko 18 godina karijere provedenih na srednjim i višim menadžerskim pozicijama, uglavnom u prodaji.

Trenutno je na poziciji CEO Super Kartica d.o.o. i zadužen je za unapređenje kako korisničkog iskustva kroz adekvatnu identifikaciju korisničkih segmenata, tako i digitalnu transformaciju najvećeg lokalnog loyalty programa. Prethodnih 6 godina je proveo kao direktor prodaje oglasnog prostora kompanije Ringier Axel Springer Srbija, najvećeg izdavača na domaćem tržištu koji u svom portfoliju sadrži  portale Blic.rs, Noizz.rs, Zena.rs, Ana.rs i Pulsonline.rs, kao i classifieds platforme Mojauto.rs i Nekretnine.rs.

Sproveo je prvu tržišnu transformaciju advertising tima u multi-channel ad sales brend Media Impact Srbija, sa akcentom na identifikaciju i impelmentaciju novih i inovativnih komunikacionih formata i kanala. Aktivno je učestvovao u razvoju mobile, native i programmatic oglasnih segmenata unutar matičnih kompanija i industrijskih udruženja.

Bio je član upravnog odbora IAB Srbija, udruženja koje radi na razvoju, standardizaciji i unapređenju online tržišta i redovan predavač na DIMAQ sertifikacionom programu na modulu Programmatic & RTB.