COO

Deepit AG

Mauro Baeli

Mauro je diplomirao pravo na Univerzitetu „La Sapienza“ u Rimu i aktivno koristio svoju veštinu u oblasti trgovinskog finansiranja sa posebnim fokusom na sisteme izvoznih kredita.

U oblasti finansiranja izvoznih kredita – u periodu od 1988. do 1999. godine – bio je finansijski konsultant nekoliko italijanskih firmi i međunarodnih banaka, kao što su Midland Bank, Dresdner Forfatierungs i American Express Bank.

U tom periodu Mauro je držao dosta predavanja italijanskim izvoznicima o istoj temi, i objavio neke edukativne knjige za Eufintrade S.A. (Lugano), Cis Estero SpA (Rome) i Buffetti Editore (Milan).

Nakon tog perioda privukla su ga Stock & Securities tržišta, tako da se specijalizovao za analitičke/trgovačke alate kao što su: candlesticks, Elliot waves, Gann indicators, i tako dalje. Proveo je nekoliko meseci u Prudential Bache Securities (London) i onda počeo da radi kao slobodni konsultant u ovoj oblasti.

Počevši od 2015. godine razvio je duboko interesovanje za kripto valute, počevši od COO-a i glavnog koordinatora obrazovnog veb sajta + forum (www.blockchaintop.com) koji void tim od deset ljudi.

Mauro je 2018. godine postao suosnivač švajcarske start-up kompanije (www.deepit.ch) koja je aktivna u oblasti blockchain tehnologije i kripto valuta, sa specifičnom poslovnom jedinicom posvećenom Akademiji – live i online kursevima.

Na DCI Mauro je jedan od predavača na programu Blockchain Technology: Principles and Applications.