Search Engine Optimization (SEO)

Više o modulu:

Topics:

Paid Versus Organic Search

How Search Engines Work

Keywords

SERPs (Search Engine Results Pages)

Types of SEO Objectives

Setting Objectives

Types of Keywords

How to Conduct Keyword Research

Turning Research into Content

Technical Optimization

On-Page Optimization

Off-page Optimization

SEO Action Plan

Traffic sources

Types of SEO metrics

Measuring success

Kursevi:

 

CDMP Online
Najprestižniji program iz digitalnog marketinga od sada možete slušati i onlajn, na srpskom jeziku, sa našim dobro poznatim predavačima.

Globalni standard edukacije u oblasti digitalnog marketinga.

Bilo da ste apsolutni početnik, preduzetnik ili profesionalac iz oblasti marketinga u potrazi za načinima unapređenja znanja i veština, ovaj kurs je savršen izbor za Vas.

Sveobuhvatan petodnevni program Vas vodi kroz ključne veštine digitalnog marketinga koje zahteva moderna industrija i sa sobom nosi Digital Marketing Institute sertifikat koji je priznat u celom svetu. Naučite Google Ads, marketing na društvenim medijima, SEO, Google Analytics i još mnogo toga.

Certified Digital Marketing Professional (CDMP), usklađen sa European Qualifications Framework-om (EQF), je najpopularniji program Digital Marketing Institute-a iz Irske i jedini u svetu priznat od vodećih tehnoloških kompanija, među kojima su Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM i drugi. Ovaj i druge programe edukacije razvijaju, oblikuju i unapređuju vodeći svetski stručnjaci kroz industrijski savetodavni odbor. DCI je regionalni partner Digital Marketing Institute-a i ekskluzivni partner za teritoriju Srbije.

Predavači na programu CDMP, vodeći stručnjaci u svojim oblastima sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, će Vas upoznati sa najrelevantnijim aspektima nastupa na digitalnim kanalima komunikacije.

Sertifikacijom u oblasti digitalnog marketinga potvrđujete da odlično razumete kako postaviti efektivne strategije i implementirati moćne kampanje koje donose rezultate. Od marketinga na društvenim medijima do oglašavanja na pretraživačima, naučićete sve što je potrebno za uspeh u digitalnom marketingu.

Ocena studenata
92% polaznika tvrdi da je ovaj program imao pozitivan uticaj na razvoj i napredak u karijeri. Sertifikacije Digital Marketing Institute-a, razvijene u saradnji sa vodećim svetskim stručnjacima  i tehnološkim gigantima, pomogle su čitavoj generaciji profesionalaca u razvoju karijere.

Postanite Certified Digital Marketing Professional.

Osnažite Vaš kredibilitet i unapredite znanje, poziciju i karijeru.

 

 

Više