Email Marketing

Više o modulu:

There are various types of emails, including:
Announcement email / Product update / Newsletter / Event invitation / Social media updates / Internal updates

Also:

How to develop a high performing email strategy

What an email service provider is and the role it plays in running email campaigns

How you can capture more data about your contacts

How you can grow and manage your contact database

And:

Audience / Subject Line / Email Copy / Email Design / CTAs / Images / Email Campaign Creation / Deliverability Factors / Campaign Delivery Challenges / Campaign Delivery Management / Email Testing / A/B Testing / Campaign Performance / Optimizing / Minimizing Bounces / Marketing Automation / Marketing Automation Process

Kursevi:

CDMP Online uz 30% popusta
Najprestižniji program iz digitalnog marketinga od sada možete slušati i onlajn, na srpskom jeziku, sa našim dobro poznatim predavačima.

Globalni standard edukacije u oblasti digitalnog marketinga.

Bilo da ste apsolutni početnik, preduzetnik ili profesionalac iz oblasti marketinga u potrazi za načinima unapređenja znanja i veština, ovaj kurs je savršen izbor za Vas.

Sveobuhvatan petodnevni program Vas vodi kroz ključne veštine digitalnog marketinga koje zahteva moderna industrija i sa sobom nosi Digital Marketing Institute sertifikat koji je priznat u celom svetu. Naučite Google Ads, marketing na društvenim medijima, SEO, Google Analytics i još mnogo toga.

Certified Digital Marketing Professional (CDMP), usklađen sa European Qualifications Framework-om (EQF), je najpopularniji program Digital Marketing Institute-a iz Irske i jedini u svetu priznat od vodećih tehnoloških kompanija, među kojima su Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM i drugi. Ovaj i druge programe edukacije razvijaju, oblikuju i unapređuju vodeći svetski stručnjaci kroz industrijski savetodavni odbor. DCI je regionalni partner Digital Marketing Institute-a i ekskluzivni partner za teritoriju Srbije.

Predavači na programu CDMP, vodeći stručnjaci u svojim oblastima sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, će Vas upoznati sa najrelevantnijim aspektima nastupa na digitalnim kanalima komunikacije.

Sertifikacijom u oblasti digitalnog marketinga potvrđujete da odlično razumete kako postaviti efektivne strategije i implementirati moćne kampanje koje donose rezultate. Od marketinga na društvenim medijima do oglašavanja na pretraživačima, naučićete sve što je potrebno za uspeh u digitalnom marketingu.

Ocena studenata
92% polaznika tvrdi da je ovaj program imao pozitivan uticaj na razvoj i napredak u karijeri. Sertifikacije Digital Marketing Institute-a, razvijene u saradnji sa vodećim svetskim stručnjacima  i tehnološkim gigantima, pomogle su čitavoj generaciji profesionalaca u razvoju karijere.

Postanite Certified Digital Marketing Professional.

Osnažite Vaš kredibilitet i unapredite znanje, poziciju i karijeru.

 

 

Više