Social Media Marketing

Više o modulu:

Community management
Social CRM and social customer service
Influencer outreach
Social platforms & Apps (FB, LI, Twitter, Instagram, Snapchat etc.)
Contingency plans

Kursevi:

 

 

CDMP Online
Najprestižniji program iz digitalnog marketinga od sada možete slušati i onlajn, na srpskom jeziku, sa našim dobro poznatim predavačima.

Globalni standard edukacije u oblasti digitalnog marketinga.

Bilo da ste apsolutni početnik, preduzetnik ili profesionalac iz oblasti marketinga u potrazi za načinima unapređenja znanja i veština, ovaj kurs je savršen izbor za Vas.

Sveobuhvatan petodnevni program Vas vodi kroz ključne veštine digitalnog marketinga koje zahteva moderna industrija i sa sobom nosi Digital Marketing Institute sertifikat koji je priznat u celom svetu. Naučite Google Ads, marketing na društvenim medijima, SEO, Google Analytics i još mnogo toga.

Certified Digital Marketing Professional (CDMP), usklađen sa European Qualifications Framework-om (EQF), je najpopularniji program Digital Marketing Institute-a iz Irske i jedini u svetu priznat od vodećih tehnoloških kompanija, među kojima su Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM i drugi. Ovaj i druge programe edukacije razvijaju, oblikuju i unapređuju vodeći svetski stručnjaci kroz industrijski savetodavni odbor. DCI je regionalni partner Digital Marketing Institute-a i ekskluzivni partner za teritoriju Srbije.

Predavači na programu CDMP, vodeći stručnjaci u svojim oblastima sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, će Vas upoznati sa najrelevantnijim aspektima nastupa na digitalnim kanalima komunikacije.

Sertifikacijom u oblasti digitalnog marketinga potvrđujete da odlično razumete kako postaviti efektivne strategije i implementirati moćne kampanje koje donose rezultate. Od marketinga na društvenim medijima do oglašavanja na pretraživačima, naučićete sve što je potrebno za uspeh u digitalnom marketingu.

Ocena studenata
92% polaznika tvrdi da je ovaj program imao pozitivan uticaj na razvoj i napredak u karijeri. Sertifikacije Digital Marketing Institute-a, razvijene u saradnji sa vodećim svetskim stručnjacima  i tehnološkim gigantima, pomogle su čitavoj generaciji profesionalaca u razvoju karijere.

Postanite Certified Digital Marketing Professional.

Osnažite Vaš kredibilitet i unapredite znanje, poziciju i karijeru.

Cena programa

Učionica: 799€ + PDV

Online: 559€ + PDV

Troškovi sertifikacije u Pearson VUE centru: 180€ + PDV

 

 

Više