image

Predrag Voštinić

Owner, Razlika - Agency for Consulting and Marketing

Predrag je u svet medija ušao kao novinar radio stanice u Kraljevu i lokalni dopisnik informativne redakcije čuvenog radija B92 tokom devedesetih godina. U toj ulozi najveći doprinos su mu dali obrazovni opšti i tematski ciklusi britanskog javnog servisa BBC i Media Diversity Instituta iz Londona.

Poslednjih deset godina nesebično savetuje korporativni sektor u oblasti marketinga i komunikacija sa javnostima, a za život u koji veruje bori se i političkim aktivizmom. Jedan je od osnivača pokreta Lokalni front koji se bori za očuvanje dostojanstva u bavljenju politikom, čiji su identitet i kampanje prepoznatljive u domaćoj i međunarodnoj javnosti.

Uvek inspirisan za slogane i poruke zametnutog sadržaja. Voli improvizacije kreativnih ljudi, oduševljavaju ga neočekivani odgovori, iskreno ozaren uspotavljanjem dobre komunikacije i radoznao. Ima svoju radionicu, obožava alate, stvarčice i dosetke koje pravi i popravlja, i posebno je ponosan na zvanje okoline “vešt u ruke”. Pamti nepotrebne zanimljivosti jer obožava publiku takvih informacija. Kod sebe posebno ne voli povremenu malodušnost zbog koje se svakodnevno dvoumi da li digne ruke ili revoluciju.

Kursevi ovog predavača