Executive kursevi

Pomoć našim klijentima na putu da postanu izuzetni je u srcu svega što radimo. Razvijamo samouverene lidere i profesionalce koji su u stanju da prihvate novu perspektivu, imaju energiju, sposobnost i izdržljivost da osiguraju da oni i njihove organizacije budu kontinuirano uspešni.

Pristup

Naš pristup radu sa Vama osmišljen je sa samo jednom namerom. To je da se iskustvo učini što je moguće jednostavnijim i efikasnijim. Mi slušamo i interpretiramo Vaše potrebe nudeći zaključke bez ometanja aktuelnih poslovnih procesa.

Ponosni smo na fleksibilnost u radu sa našim klijentima. Fleksibilnost stvara prostor za nas da inoviramo, što nam zauzvrat daje vremena za partnerstvo i podršku u fazi planiranja kritičnih zahteva. Verujemo da je naša uloga da smanjimo složenost, demistifikujemo terminologiju i pomognemo u stvaranju jasnog smera obuke kroz individualni pristup.

Naš proces se sastoji od četiri faze za dizajniranje, razvoj, isporuku i evaluaciju projekta. On nam olakšava integraciju uloga, odgovornosti, prekretnica i rezultata sa Vama i vašim timovima. Praktikujući ovaj pristup, stvaramo savršene uslove za dosledno pružanje iskustva usavršavanja znanja i veština usmerenog na klijenta.

ADRESA

Digital Communications Institute

Knićaninova 3,
11000 Begrad, Srbija

+381 63 107 70 90