DMI programi

Opis kursa

GLOBALNI STANDARD EDUKACIJE U OBLASTI DIGITALNOG MARKETINGA

Digital Marketing Institute (DMI) iz Irske, čiji smo regionalni partner duže od 10 godina, globalni je standard za sertifikaciju iz digitalnog marketina sa više od 220.000 članova i preko 25.000 sertifikovanih profesionalaca širom 135 zemalja.

SERTIFIKAT KOJI PRIZNAJU GOOGLE I FACEBOOK

DMI programi razvijeni su u saradnji sa vodećim svetskim marketing stručnjacima među kojima su Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM i drugi, tako da ih gradi i potvrđuje industrija za industriju.

DMI pruža neuporedivo iskustvo učenja nakon kog imate priliku da steknete međunarodno priznat i prepoznat sertifikat, razvijete svoje digitalne veštine i unapredite svoju karijeru.

Šta DMI nudi?

DMI nudi niz sveobuhvatnih, kao i kratkih kurseva koji pokrivaju sve aspekte digitalnog marketinga, a članstvo vam omogućava da uvek budete u toku sa aktuelnostima iz industrije kroz vesti, dodatni sadržaj, različite alate, vebinare i konferencije.

Program koji možete pohađati Online i u učionici – Certified Digital Marketing Professional (CDMP)

Kraći online kursevi – DMI Tracks:

Kome su namenjeni DMI programi?

DMI programi namenjeni su kako potpunim početnicima, tako i vlasnicima preduzeća, ljudima iz marketinga ili drugih sektora koji bi želeli da promene svoju karijeru, diplomcima, itd. Programi koje nudimo će zadovoljiti vašu potrebu za novim iskustvima i širenju vaših interesovanja.

 

Osnažite vaš kredibilitet i unapredite znanje, poziciju i karijeru.