Twitter

Više o modulu:

Ovaj modul vas uči kako Twitter funkcioniše i koliko je u poslovnom smislu vredan dodatak vašem poslovanju kao platforma za marketing i promociju.

Modul obuhvata sve korake za korišćenje Twittera u poslovnom kontekstu; od podešavanja i prilagođavanja vašeg naloga do pravljenja vašeg biznis profila. Program ovog modula pomoći će vam i u tome da što bolje targetirate vašu ciljnu grupu na osnovu demografskih karakteristika.

Po završetku ovog modula, razumećete sve aspekte Twittera, od hashtag-ova i trendova do geo-tagginga i kako svaki od ovih segmenata može unaprediti vaše kampanje na ovoj društvenoj mreži.

Kursevi:

Društvene mreže postale su jedan od primarnih oblika komunikacije na internetu. Pored toga, one su i ključna komponenta marketinških strategija za sve vidove poslovanja. Kurs Professional Diploma in Social Media Marketing podučiće vas neophodnim veštinama kako biste napredovali u domenu marketinga na društvenim mrežama. U saradnji sa Digital Marketing Institute iz Dablina, programi Instituta za digitalne komunikacije crpe znanja iz oblasti digitalnih komunikacija direktno od lidera u ovom polju, koji kreiraju naš akreditovani program i plan nastave. Na taj način, stičete veštine koje će znatno unaprediti vašu karijeru kada je u pitanju marketing na društvenim mrežama.

Kurs je idealan je za sve one koji su odgovorni za planiranje, sprovođenje i evaluaciju marketing kampanja na društvenim mrežama i za one koji žele da unaprede svoje veštine i na taj način sebi omoguće nove poslovne prilike.

Nakon pologanja ispita, studenti stiču Professional Diploma in Social Media Marketing, međunarodno priznati sertifikat koji je akreditovan od strane Digital Marketing Institute i priznat od strane European Qualifications Framework (EQF).

Teme kojima ćete se temeljno baviti tokom pohađanja kursa Professional Diploma in Social Media Marketing, organizovane su u deset modula, koji ukupno traju 40 školskih časova.

Više