Google+

Više o modulu:

Google+ modul će vam predstaviti prednosti inkorporiranja ove društvene mreže u vašu marketing strategiju za društvene mreže. Naučićete da otvorite vašu ličnu Google+ stranicu, kao i kako da podignete stranicu za vaš brend.

Ovaj modul će vam približiti koliko je važan „engagement“ sa vašom Google+ zajednicom i kako da promovišete vaše proizvode ili usluge koristeći ovu platformu. Upoznaćete se sa servisima koji su specifični za Google+, kao što su Hangouts, Circles, What’s Hot i Events.

Po završetku ovog modula, steći ćete i napredno znanje o Google Analytics, segmentu koji je veoma bitan za vaše kampanje kada je reč o digitalnom marketingu.

Kursevi:

Društvene mreže postale su jedan od primarnih oblika komunikacije na internetu. Pored toga, one su i ključna komponenta marketinških strategija za sve vidove poslovanja. Kurs Professional Diploma in Social Media Marketing podučiće vas neophodnim veštinama kako biste napredovali u domenu marketinga na društvenim mrežama. U saradnji sa Digital Marketing Institute iz Dablina, programi Instituta za digitalne komunikacije crpe znanja iz oblasti digitalnih komunikacija direktno od lidera u ovom polju, koji kreiraju naš akreditovani program i plan nastave. Na taj način, stičete veštine koje će znatno unaprediti vašu karijeru kada je u pitanju marketing na društvenim mrežama.

Kurs je idealan je za sve one koji su odgovorni za planiranje, sprovođenje i evaluaciju marketing kampanja na društvenim mrežama i za one koji žele da unaprede svoje veštine i na taj način sebi omoguće nove poslovne prilike.

Nakon pologanja ispita, studenti stiču Professional Diploma in Social Media Marketing, međunarodno priznati sertifikat koji je akreditovan od strane Digital Marketing Institute i priznat od strane European Qualifications Framework (EQF).

Teme kojima ćete se temeljno baviti tokom pohađanja kursa Professional Diploma in Social Media Marketing, organizovane su u deset modula, koji ukupno traju 40 školskih časova.

Više