Future Trends

Više o modulu:

Future Trends modul se bavi najnovijim trendovima iz oblasti društvenih mreža i novonastalim platformama na kojima možete plasirati vaš sadržaj.

Budući da su društvene mreže polje digitalnog marketinga koje se razvija rapidnom brzinom, naš je imperativ da pokrijemo sve segmente pružajući vam analitički osvrt na razvoj novih i budućih platformi.

Takođe, ovaj modul će vam unaprediti znanje i o već postojećim platformama, kao što su Instagram, Tumblr, Pinterest i Flickr. Cilj ovog modula je da razvijete veštine kojima biste mogli da se prilagodite bilo kojoj platformi koju želite da uključite i svoju strategiju nastupa na društvenim mrežama.

Kursevi:

Društvene mreže postale su jedan od primarnih oblika komunikacije na internetu. Pored toga, one su i ključna komponenta marketinških strategija za sve vidove poslovanja. Kurs Professional Diploma in Social Media Marketing podučiće vas neophodnim veštinama kako biste napredovali u domenu marketinga na društvenim mrežama. U saradnji sa Digital Marketing Institute iz Dablina, programi Instituta za digitalne komunikacije crpe znanja iz oblasti digitalnih komunikacija direktno od lidera u ovom polju, koji kreiraju naš akreditovani program i plan nastave. Na taj način, stičete veštine koje će znatno unaprediti vašu karijeru kada je u pitanju marketing na društvenim mrežama.

Kurs je idealan je za sve one koji su odgovorni za planiranje, sprovođenje i evaluaciju marketing kampanja na društvenim mrežama i za one koji žele da unaprede svoje veštine i na taj način sebi omoguće nove poslovne prilike.

Nakon pologanja ispita, studenti stiču Professional Diploma in Social Media Marketing, međunarodno priznati sertifikat koji je akreditovan od strane Digital Marketing Institute i priznat od strane European Qualifications Framework (EQF).

Teme kojima ćete se temeljno baviti tokom pohađanja kursa Professional Diploma in Social Media Marketing, organizovane su u deset modula, koji ukupno traju 40 školskih časova.

Više