Content Outreach

Više o modulu:

Modul Content Outreach vas dublje upućuje u strategiju plasiranja sadržaja i kako da taj sadržaj što efikasnije iskoristite na više različitih društvenih mreža.

Naučićete kako da se promovišete i zašto je važna plaćena promocija relevantnih sadržaja koji imaju predispozicije za postizanje viralnog efekta. U ovom modulu, saznaćete sve od postavljanja ciljeva promocije sadržaja, pa do marketinških kampanja za koje se koriste uticajni korisnici određenih društvenih mreža.

Savladaćete takozvani „social bookmarking“ i uvideti koliko će to unaprediti vaše kampanje na društvenim mrežama.

Kursevi:

Društvene mreže postale su jedan od primarnih oblika komunikacije na internetu. Pored toga, one su i ključna komponenta marketinških strategija za sve vidove poslovanja. Kurs Professional Diploma in Social Media Marketing podučiće vas neophodnim veštinama kako biste napredovali u domenu marketinga na društvenim mrežama. U saradnji sa Digital Marketing Institute iz Dablina, programi Instituta za digitalne komunikacije crpe znanja iz oblasti digitalnih komunikacija direktno od lidera u ovom polju, koji kreiraju naš akreditovani program i plan nastave. Na taj način, stičete veštine koje će znatno unaprediti vašu karijeru kada je u pitanju marketing na društvenim mrežama.

Kurs je idealan je za sve one koji su odgovorni za planiranje, sprovođenje i evaluaciju marketing kampanja na društvenim mrežama i za one koji žele da unaprede svoje veštine i na taj način sebi omoguće nove poslovne prilike.

Nakon pologanja ispita, studenti stiču Professional Diploma in Social Media Marketing, međunarodno priznati sertifikat koji je akreditovan od strane Digital Marketing Institute i priznat od strane European Qualifications Framework (EQF).

Teme kojima ćete se temeljno baviti tokom pohađanja kursa Professional Diploma in Social Media Marketing, organizovane su u deset modula, koji ukupno traju 40 školskih časova.

Više