Content Creation

Više o modulu:

Ovaj modul vas uči kako da kreirate i delite sadržaj koji će vam pomoći da privučete pratioce, ali i kako da sa njima komunicirate i održite njihovo interesovanje za vaše poslovanje.

Po završetku ovog modula, bolje ćete razumeti snagu društvenih mreža i šta je to što neki sadržaj čini više deljivim na društvenim mrežama. Savladaćete tehniku „osluškivanja“ društvenih mreža, koja će vam pomoći da kvalitetnije pratite vaš brend na društvenim mrežama, ali i da umete da prepoznate koji formati su prikladni za različite ciljne grupe na različitim platformama.

Ovaj modul vam daje znanje i veštine kako da targetirate ciljne grupe na različitim mrežama i u skladu sa tim kreirate različite sadržaje koristeći tehnike osluškivanja i analize konkurentnih organizacija.

Kursevi:

Društvene mreže postale su jedan od primarnih oblika komunikacije na internetu. Pored toga, one su i ključna komponenta marketinških strategija za sve vidove poslovanja. Kurs Professional Diploma in Social Media Marketing podučiće vas neophodnim veštinama kako biste napredovali u domenu marketinga na društvenim mrežama. U saradnji sa Digital Marketing Institute iz Dablina, programi Instituta za digitalne komunikacije crpe znanja iz oblasti digitalnih komunikacija direktno od lidera u ovom polju, koji kreiraju naš akreditovani program i plan nastave. Na taj način, stičete veštine koje će znatno unaprediti vašu karijeru kada je u pitanju marketing na društvenim mrežama.

Kurs je idealan je za sve one koji su odgovorni za planiranje, sprovođenje i evaluaciju marketing kampanja na društvenim mrežama i za one koji žele da unaprede svoje veštine i na taj način sebi omoguće nove poslovne prilike.

Nakon pologanja ispita, studenti stiču Professional Diploma in Social Media Marketing, međunarodno priznati sertifikat koji je akreditovan od strane Digital Marketing Institute i priznat od strane European Qualifications Framework (EQF).

Teme kojima ćete se temeljno baviti tokom pohađanja kursa Professional Diploma in Social Media Marketing, organizovane su u deset modula, koji ukupno traju 40 školskih časova.

Više