Summer Bootcamp | Certified Digital Marketing Professional

 

Živimo u vremenu u kom su digitalne komunikacije učinile svet globalnim selom. Ceo svet je jedan klik daleko, a ukoliko imamo nešto za podeliti – podelićemo to sa istim tim svetom samo jednim klikom. Granice kao koncept više ne postoje, a posebno su bezgranične mogućnosti za sticanje i deljenje novih znanja.

Da bismo osvojili nova (a i podelili neka stara) znanja, organizovali smo Summer Bootcamp u Beogradu od 15. do 19. jula.

Naš Summer Bootcamp ima za cilj da okupi sve one ljude iz regiona koji žele da nauče metodologiju planiranja, implementacije, realizacije i evaluacije kampanja na digitalnim medijima, slušajući najbolje ocenjeni program iz digitalnog marketinga na svetu, Certified Digital Marketing Professional.

Certified Digital Marketing Professional je praktičan kurs, dizajniran da pomogne svima koji žele da nauče kako plasirati pravu poruku, pravoj publici, putem pravog digitalnog kanala i u pravo vreme. Ekskluzivno dizajniran od strane lidera u oblasti digitalnog marketinga (Industry Advisory Council programa čine Facebook, LinkedIn, Twitter, Google, Microsoft, IBM…) i onih ljudi koji žive i rade digitalni marketing, Certified Digital Marketing Professional sa sobom nosi i Digital Marketing Institute sertifikat koji je priznat svuda u svetu. Sertifikat je akreditovan od strane Digital Marketing Institute i priznat od strane European Qualifications Framework (EQF).

Pored predavanja koja će biti organizovana na Institutu za digitalne komunikacije (Dorćol, Knićaninova 3), polaznici Summer Bootcamp-a će imati prilike da zajedno obiđu simbole grada Beograda, posete muzeje, restorane i splavove.

 

Program

 

Ponedeljak, 15. jul

Introduction to Digital Marketing

Content Marketing

Utorak, 16. jul

Social Media Marketing

Search Engine Optimization (SEO)

Sreda, 17. jul

Paid Search (PPC) Using Google Ads

Display and Video Advertising

Četvrtak, 18. jul

Email Marketing

Website Optimization

Petak, 19. jul

Analytics Using Google Analytics

Digital Marketing Strategy

 

Cena slušanja programa je 990 evra, a polaznici plaćaju dodatnih 180 evra prilikom izlaska na ispit za sertifikat.

Trošak smeštaja, puta i socijalnih aktivnosti nije uključen u ovu cenu.

 

 

ADRESA

Digital Communications Institute

Knićaninova 3,
11000 Begrad, Srbija

+381 11 414 07 70

+381 63 107 70 90